Så blir du ditt vackraste jag till bröllopsdagen

Alla vill ju se vacker ut när de står där framme och ska gifta sig. Men det är också något som kräver dedikation och arbete. Här tittar vi på några olika områden du kan lägga ned tid och energi för att kunna vara ditt vackraste jag när den stora dagen väl kommer.

Börja en ordentlig hudvårdsrutin

Att få huden att se så bra ut som möjligt kräver att du startar en bra hudvårdsrutin i god tid innan bröllopet och ser till att hålla den hela vägen fram också. Bäst är egentligen om du kan sätta igång flera månader innan. Det finns en uppsjö av bra produkter på marknaden idag, men du måste vara noga med att bara använda dem som är anpassade din hudtyp.

Spendera regelbunden tid på gymmet

Precis som med hudvårdsrutinen kommer detta vara något du helst ska börja med långt innan bröllopet för att kunna få synliga resultat. Och medan konditionsträning kan kännas som det vore mest lämpligt bör du inte försumma styrketräningen. Och oroa dig inte för att helt plötsligt bygga upp stora och oattraktiva muskler, det kräver betydligt mer tid och hårt arbete över en lång period.

Ät hälsosamt och näringsrikt

En hälsosam och näringsrik diet är något vi alla borde äta till vardags ändå. Men vi vet ju alla hur enkelt det är att stoppa i sig ett och annat onyttigt. Men kan du göra denna satsning säg sex månader eller till och med ett år innan du ska gifta dig kommer du inte bara se bättre ut, utan även må bättre.