Bröllopsklädsel

Oavsett om man är den som ska gifta sig eller om man är bjuden på ett bröllop så är bröllopsklädseln en av de viktigare detaljerna. Vad ska man tänka på när man börjar leta efter den perfekt outfiten för ett bröllop? Vi tittar på lite olika tips för brudparet då det är de som kommer att stå i centrum denna dag.

För brudgummen

Självfallet så går det att hitta olika budgetvarianter på nätet och det finns många kostymer som kan passa till dig som brudgum. Hos Scottsberry så hittar du förutom flugor och slipsar även snygga accessoarer som näsdukar och manchettknappar som kan komplettera den kostym du köper. Det kommer att se och kännas lite mer exklusivare.

För bruden

Tittar man på priset för skräddarsydda brudklänningar så kan det för många komma som en chock. Var inte orolig, det finns bra alternativ även här om du vill hitta någon som passar mer er budget. Det kan finnas begagnande brudklänningar att köpa på exempelvis blocket. Det finns också butiker online som erbjuder billigare alternativ och som kan passa.

För gästerna

På de flesta inbjudningar så finns den klädkod som gäller för vigseln och bröllopet. Det är ett sätt att få gästerna att slippa fundera så mycket på hur man ska klä sig. Det blir mindre risk att någon klär upp sig för mycket eller motsatt att man har någon allt för enkel klädsel och alla andra har något finare på sig. Följ den klädkod som ges så kommer det att fungera.