En önskelista inför bröllopet

Att skapa en önskelista inför bröllopet är något som underlättar för gästerna men också för brudparet. Idag så kanske man hunnit skaffat sig en massa saker som gör att man redan har två brödrostar och kanske två relativt kompletta hushåll.

Genom att ni skapar er en önskelista på saker som ni tillsammans verkligen vill ha så kommer det att minimera risken att få saker som ni redan har. För att ni själva ska få en hum om vad ni vill ha så gäller det att kolla upp vad som ni är i behov av och vill ha. Kanske är det så att ni är i behov av möbler eller kanske inredningsdetaljer. Se till att få med så mycket som möjligt av det ni vill ha på den lista som ni skapar.

Det gäller att vara tydlig för alla inbjudna att ni har en önskelista. Finns den på nätet så notera adressen på inbjudningskortet. Det är allra lättast att skapa en lista online som man kan bocka för det som man kommer att köpa. Enklast kan vara att skapa ett onlinedokument som man delar med alla gäster.  Det kan finnas anledning att önska sig flera saker i olika prisnivåer så gästerna har även detta att välja på.

Set till att i god tid skicka ut både inbjudan och er önskelista så gästerna har gott om tid att fundera på om man kan komma på både vigsel och fest. Men också möjligheten att hinna med att köpa den bröllopsgåva som man anser sig ha råd med. Kolla upp med andra som är bjudna om ni kanske ska gå ihop och köpa någon bröllopsgåva tillsammans. För att det ska bli än smidigare så kan värdfolk eller andra inblandade med bröllopet hjälpa till med er önskelista.