Skapa en smickrande silhuett på bröllopsdagen

Att välja rätt brudklänning för den stora dagen kan kännas som att ta sig genom en snårig djungel. Utbudet är enormt och modellerna likaså. Det bästa är givetvis att välja en klänning som passar din figur. Den ska också framhäva det som du själv tycker är mest smickrande. Be gärna om råd från vänner för att se vad de tycker du ska framhäva.

Men även om trenderna säger att du ska välja en ballgown kanske du drömmer om att gå ner för kyrkogången i en figurnära klänning. Bröllopet är ju trots allt den dagen du ska känna dig som en prinsessa och då vill du ha rätt brudklänning.

Forma för att passa klänningen

Vi är nog få som inte har en liten valk här eller där som syns i figurnära kläder. Eller kanske inte riktigt den fasta byst eller rundade rumpa som ger en snygg silhuett. Idag finns det dock smarta underkläder som du kan ta till för att kunna bära en klänning som smiter åt kring kurvorna. Det är även enkelt att shoppa dem, beställ via nätet och prova klänningen med formande trosor eller underklänning. Vill du minska risken för att valkar runt midjan ska synas finns det bot för det med.