Skor till brudparet

Att ha rätt sorts sko är minst lika viktigt som att hitta en passande klänning eller kostym för den stora dagen. Men det kan vara svårt att veta vilken typ av sko du ska satsa på. Därför kommer du i det här inlägget få några tips på vilka skor du kan välja att bära på ditt bröllop. Handla online för att få era skor i god tid innan bröllopet.

Till brudgummen

Det kan vara något enklare att hitta skor till brudgummen då utbudet är något mer begränsat i jämförelse med damavdelningen. Det finns flera bra alternativ för brudgummen. Du kan till exempel välja att bära ett par klassiska oxfordskor i lack. Men du kan också bära andra typer av finskor. Många väljer att ha skor i färgen svart vilket är en klassiker. Men det finns även skor i andra färger. Har du en brun kostym kan det vara snyggt med bruna skor till.

Till bruden

Som brud är valmöjligheterna desto bredare. Du kan till exempel välja att bära klackar eller platta skor. En sak som kan vara bra att tänka på är att det är viktigt att du känner dig bekväm i de skor du väljer. Många brudar gör misstaget att köpa skor med alltför höga klackar som gör att de får ont i foten.