Köp present till de som ska gifta sig

Har du blivit bjuden på bröllop nu i sommar och vet inte vad du ska köpa i present? Lugn. Vi hjälper dig och kommer här med de flera tips på presenter som garanterat kommer uppskattas av brudparet.

Populära gåvor

Traditionellt sett har bröllopet markerat starten på livet tillsammans. Det är kanske därför inte särskilt förvånande att några av de vanligaste bröllopsgåvorna just är till det gemensamma hemmet. Porslin, glas, bestick, möbler, designklassiker, vaser och konst är alla klassiska och säkra kort. Kolla därför gärna in om brudparet önskar sig något särskilt till hemmet. Allt oftare skriver faktiskt brudparet ner en lista över presenter de gärna önskar sig. Detta underlättar såklart både för dig som gäst samtidigt som det garanterar tacksamhet från brudparet.

Vett och etikett för bröllopsgåvan

Kutym för bröllopspresenter brukar innebära att ju närmare vän du är med brudparet desto dyrare och personligare bör gåvan vara. Det vanligaste är att en bröllopsgåva bör kosta mellan 500 och 1,000 kronor. Räkna med att gåvan bör kosta 500 kronor per person och därmed 1,000 kronor om ni köper en present som ett par. Hitta något passande till brudparet här som passar just din budget.