Kom i form inför den stora dagen

Du kan börja träna redan nu genom att klicka dig vidare. Genom att göra relativt enkla livsstilsförändringar är det också möjligt att göra underverk. De flesta sätten att komma i form är dessutom helt gratis, så du behöver inte lägga pengar på gymkort och liknande som blir liggandes där hemma i en låda och inte används.

Planerar du till exempel att gifta dig, vill du givetvis se så fin ut som möjligt i din bröllopsklänning. Då är det aldrig för tidigt att göra slag i saken och jobba bort allt du inte vill ska synas. Men ta det lugnt, din blivande man tycker säkert att du är det finaste som finns redan.

Det finns hjälp att få

En sak som blivit mer och mer vanligt den senaste tiden är att anlita hälsocoacher. Hälsocoachen hjälper personer att hitta nya tankesätt i livet. Det kan vara allt från att äta mer näringsrikt till att hitta energi och motivation att träna. Både för att få bort överflödigt fett på kroppen och för att bygga muskler.

Tänk på att mängden fettdepåer och fettbildning också är ärftligt, så det går inte att träna bort allt. Vi har alla olika grundförutsättningar i vår fysik och det är lika normalt som att vissa är blonda och andra brunhåriga.