Få till en bra makeup inför bröllopet

Om du ska gifta dig, eller vara gäst på ett bröllop, är det viktigt att du sminkar dig rätt. Du har säkerligen redan koll på klädkod och din övriga styling, men sminket är inte alltid lika enkelt. Vi har dock några tips som vi tror kan hjälpa, vare sig du är van sminkös eller inte.

En väl fungerande sminkrutin

Innan du applicerar något smink är det viktigt att du vårdar huden i ansiktet. Detta gör du bäst med en scrub, ett serum och en kräm. Du kan även använda en ansiktsmask och andra produkter för extra återfuktning eller släthet.

När det är dags för sminket bör du välja rätt färger till din hudton, hårfärg och övriga färgskala. Du måste också välja produkter som fungerar för din hudtyp. Om du är torr bör du exempelvis undvika för mycket puderprodukter.

När det kommer till stilen på ditt smink är det viktigt att du tar hänsyn till situationen. Är det sommar är det finast med en naturlig och solkysst look, men är det vinter kan du passa på med mer färg. Glöm bara inte glowet! Så köp hem det som behövs redan idag, och prova på sminkningar som är helt rätt för bröllopet.