Bröllopspresenter

Visst är det kul med bröllop och du ser fram emot att dela brudparets stora dag och glädje. Men en stor fråga för dig som gäst är förstås vad du ska ge bort i bröllopspresent. Det lättaste för gästerna är såklart om brudparet skapat någon gemensam önskelista om vad de önskar sig i bröllopspresent, men risken är då att flera av gästerna köper samma present.

Lyxiga sängkläder

Det är inte ofta som människor unnar sig nya och lyxiga sängkläder och därför kan det helt klart vara ett bra tips som bröllopspresent till brudparet. Ett komplett paket  med underbart lyxiga sängkläder kan aldrig vara fel som present. Dessutom kan du alltid komplettera med någon härlig pläd, täcken, kuddar eller varför inte varsin morgonrock till brudparet. Då får de ett komplett sovpaket för en skönare sömn.

Andra tips

Andra tips på presenter kan vara något som du har uppfattat att brudparet önskar sig. Om de samlar på något såsom en servis så kan komplettering till den vara en bra present. Ge bort en upplevelse som brudparet kan göra tillsammans eller ge ett bidrag till deras bröllopsresa. Står du brudparet nära är det roligare med en personlig present så som bäddsetet som tidigare nämnts eller varför inte något med gravyr.